15 év után elvált Marozsán Erika: "Nem látom még magam egy másik kapcsolatban"

Forrás: ÉVA magazin -
Marozsán Erika szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marozsán Erika a mindennapjairól vallott. 

Marozsán Erika hazánk egyik legszexibb színésznője, aki három nyelven forgat, rutinszerűen közlekedik a világ legtávolabbik pontjai között és egy gyönyörű kislány édesanyja. Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon miért van még mindig egyedül?

"Nehezen mozgó kődarab vagyok. 15 évig éltem a gyerekem édesapjával, a férjemmel... Egyáltalán nem volt könnyű. Azt hittem, amikor különmegyünk, könnyen belevetem majd magam egy új szerelembe, de egyáltalán nem látom még magam egy másik kapcsolatban" - vallotta be Erika.

Forrás: ÉVA magazin

Azt mondja, hagyja magát sodródni az árral, nem zárkózik el semmi elől, de nem is erőlteti, hogy találjon magának egy férfit. Úgy véli, amíg nem talál rá újból a szerelem, addig az a legjobb, ha elfogadja a mostani, átmeneti állapotot - írta meg a hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.