Radics Gigi őszintén vallott a szüléssel kapcsolatos félelmekről

terhesség szülés Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi kendőzetlen őszinteséggel osztotta meg gondolatait a szülésről, a várandósságról, az anyaságról. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Radics Gigi nem is olyan régen, március végén mutatta be szerelmét a nagyvilágnak. Májusban az Instagram-oldalán pedig újabb örömhírrel jelentkezett: kiderült, hogy az énekesnő várandós. Giginek azóta hatalmasra kerekedett a pocakja, és a napokban ünnepelte 24. születésnapját.

Most pedig egy őszinte posztot tett közzé a várandósság és az anyaság kapcsán: íme Gigi megható sorai.

"Áldott állapot" minden szakasza gyönyörű és próbálom is kihasználni... persze vannak rosszabb napok, amikor legszívesebben aludnék és lustálkodnék egész nap. Nagyon összetett dolog a várandósság tényleg vannak napok, amikor terhesnek érzem magam mert "terhes terhesnek lenni"

akkor leszek igazán boldog, amikor felkelhetek hajnalban és ápolhatom, táplálhatom és szeretgethetem őt.

Sokan kérdezik, hogy nem félek-e a szüléstől? A válaszom, nem sőt várom már! Nem csak azért, hogy túl legyek rajta, hanem mert tudom, hogy akárhogy is lesz, megéri és életem leggyönyörűbb napja lesz, amikor megpillanthatjuk! Ti hogy vagytok ezzel kismamák? Legyünk kemények és erősek!!! A mi testünk mindent kibír" - írja Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.