Bébibumm a magyar sztárvilágban - ezek a magyar hírességek hamarosan anyai örömök elé néznek

hírességek szülés szülők itthon celebek Bébibumm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén alatt meglepően sok magyar híresség jelentette be, hogy kisbabát vár. Összegyűjtöttük azokat, akik bármelyik pillanatban világra hozhatják gyermeküket, illetve néhányat azok közül, akik legkésőbb ősszel már kezünkben tarthatják kisbabájukat. 

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás

Palácsik Lilla és férje életében igazi áldás hamarosan megszülető kisfiúk, mivel évekkel ezelőtt endometriózist diagnosztizáltak a fiatal feleségnél. A leendő anyuka már a 8. hónapban jár, így tulajdonképpen bármelyik pillanatban jelezheti a pici Noah, hogy készen áll a világra jövetelre.

Radics Gigi és párja, Mikus Áron

Radics Gigi mindig is arra vágyott, hogy fiatalon legyen édesanya, hálás a sorsnak, hogy ez megadatott neki. A 23 éves énekesnő októberre várja első kislányát, aki a Bella nevet kapja majd. Párjával nagyon izgatottak és alig várják, hogy kezükben tarthassák első közös gyermeküket.

„Amerikában voltunk, amikor realizáltam, hogy mi a helyzet. Vettem egy terhességi tesztet, és pozitív lett. Egy étteremben voltunk, kimentem hozzá a mosdóból és már a fejemen látta, majd megkérdezte: te terhes vagy, ugye? Sokkos állapotban voltunk, de nagyon örültünk neki" – Life TV-n futó Akarsz beszélni róla? című műsorban Radicsi Gigi.

Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél

Hatalmas meglepetés volt a színész házaspárnak, hogy Dorka 47 évesen kisbabát vár. A színésznő szépségének nagyon jót tett a babavárás, teljesen kivirult, mióta állapotos. Kisfiúk, Áron novemberben jön világra, akit nemcsak szülei, hanem a nagy testvére is türelmetlenül vár.

„Szerintem tudat alatt tudta. A nők megérzik az ilyen radikális változásokat a szervezetükben. De annyira ijesztő pillanatban érkezett, a karantén elején, amikor még nem volt világos, hogy mi lesz velünk. Csak azt tudtuk, hogy nincs munkánk. Megúsztuk, de ezt lekopogom. A művészek sorsa a mai napig bizonytalan ebben a világban. Dorka ezért sem akarta elhinni, amit megerősített az, hogy negatív lett az első teszt" - mesélte Simon Kornél korábban a Borsnak.

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni

Zita és Gianni évekig próbálkoztak, de korábban Zitának nem sikerült teherbe esnie. Nagyon sokféle módszert, kezelést kipróbáltak, orvosról orvosra jártak, de nem jártak sikerrel. Egy igazi csoda, hogy Zita már mindenórás kismama, bármelyik pillanatban megszülethet kisfiúk.

LL Junior és párja, Körtvélyessy Kinga

LL Junior és párja, Kinga szeptemberre várják első közös gyermeküket. Az örömüket beárnyékolja, hogy szeptemberben lesz egy éve, hogy Junior kisfia, Dávidka elhunyt. Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, megvan rá az esély, hogy ugyanazon az énekes kislányának és elhunyt kisfiának szülinapja egy napra essen.

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent. Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.