Tóth Andi borzasztónak titulálta kapcsolatát: "Nem békében váltunk el"

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Szabó Ádám kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata kétségtelenül véget ért, és úgy tűnik, nincs visszaút. Az énekesnő szavai legalábbis erre utalnak. Borzasztóként jellemezte kapcsolatát és elmondta, nem békében váltak el. 

Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolatának vége, ezt ők maguk is megerősítették. Habár eleinte nem akartak beszélni a körülményekről, az énekesnő mégis megtette Instagram-oldalán, miután egy hatalmasat villantott a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján.

Tóth Andi elárulta, nem volt békés a szakítás Forrás: Tóth Andi/Instagram

Ugyan először azt mondta követőinek, szépen halkan váltak el útjaik, egyből hozzátette, nem is volt az olyan halk elválás. majd arról is beszélt, hogy amint kitudódott, nem élnek együtt, folyamatosan csörgött a telefonja.

Nem elég, hogy benne vagy egy ilyen borzasztó kapcsolatban, még zaklatnak is"

Azóta nem találkoztak, hogy szakítottak, a sajtótájékoztatón azonban kénytelenek voltak, hiszen mindketten szerepelni fognak a TV2 műsorában. "Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni" - árulta el Andi. "Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békében fogok rá gondolni valaha" - idézi a Bors Andit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.