Gelencsér Máté Hosszú Katinka álomnyaralás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmesek először Horvátországba nyaraltak, majd a Kornati-szigetek közelében hajókáztak, végül pedig a festői szépségű Velencébe utaztak.

Hosszú Katinka le sem tagadhatná, mennyire boldog. Kedvesével, Mátéval nyakukba vették a világot, és elszöktek az országból: először Horvátországban pihentek, de az olaszországi Velencébe is megfordultak.

„Hello, Velence! Ez az első alkalom, hogy látlak, és máris imádlak"

– írta Instagram-bejegyzéséhez a gyönyörű úszónő.

Katinka édesapja, István nagyon örül, hogy lánya megtalálta a boldogságot Máté oldalán, és végre van ideje pihenni.

"Megérdemli, hála égnek, a magánéletében minden a legnagyobb rendben van. Jót tehet Katinkának a hosszabb pihenés. Az elmúlt években nem volt rá lehetősége, hogy ennyi ideig nyaraljon, hiszen folyamatosan versenyzett, maximalistaként minden viadalon helytállt.

Az is jó, hogy turistaként gyönyörű helyeket fedezhet fel, amire eddig nem jutott ideje. Biztos vagyok benne, hogy az üdülés feltölti, és újult energiával folytathatja majd az edzéseket. Minden helyzetben, így a jelenlegiben is igyekszik a pozitívumot látni

- mesélte Hosszú István a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.