Így tért vissza a képernyőre Király Viktor gyönyörű felesége, Anita - Fotó

hatoslottó szülés visszatérés Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor gyönyörű felesége, Anita három hónappal kisfia születése után újra munkába állt. 

Az újdonsült anyuka, Király-Virág Anita a Blikknek mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy kisfia, Kolen születése után 3 hónappal újra visszamegy dolgozni.

"A Hatoslottó sorsolása egyrészt nem mindennapos munka, másrészt az utazással, sminkeléssel, a próbával és a felvétellel együtt nagyjából három órát töltöttem külön a kisfiamtól, Kolentől. Ennél hosszabb időre egyelőre nem is szeretnék tőle távol lenni.

Bár minden baba más, és a családok helyzete is eltérő, azt gondolom, féléves kortól talán már egy kicsit könnyebb a picit pár órára a rokonokra bízni, de természetesen az az ideális, ha a kismama minél tovább otthon tud maradni a gyermekkel" - nyilatkozta a fiatal édesanya, aki a szülés után már most bombaformában van.

Viktorral szerencsésnek mondják magukat, mivel a nagyszülőket bármikor tudják ugrasztani, ha segítségre van szükségük. A mostani alkalommal is az egyik nagyszülő vigyázott a picire.

"Édesanyám, aki Kolennel együtt eljött velem a felvételre. Hiába voltak csak pár méterre tőlem, folyamatosan üzentünk egymásnak, hogy mi a helyzet.

Amikor írt anyukám, hogy sír a pici akkor egyből ideges lettem, úgy éreztem, hogy ott kéne lennem vele, pedig tudtam, hogy nagyon jó kezekben van.

Jövő héten is forgatok, akkor az apukája, Viktor vigyáz majd a kicsire" - mesélte Anita, akinek furcsa volt más környezetben lenni, visszatérni a munka világába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.