Ezek a jelei annak, hogy a partnered készpénznek vesz

készpénz partner magazin megszokás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egymás iránti tisztelet és az, hogy minden nap értékeljük a másik jelenlétét alapvető fontosságú. Ha azonban valaki olyan szerelmes, mint a nagyágyú, kevésbé veszi észre, ha a partnere magától értetődönek veszi őt, vagy a kapcsolatot. Figyelj ezekre a jelekre, ha el akarod kerülni, hogy készpénznek vegyenek. 

A kapcsolat elején még természetes, hogy a partnered lesi a kívánságodat, és folyton azon van, hogy örömöt és vidámságot csempésszen a napodba. Nem szokatlan, hogy ez a lelkesedés egy idő után csökken, de az egyáltalán nem természetes, ha nullára redukálódik. Ilyenkor azt érezhetjük, hogy nem vagyunk elég fontosak a partnerünk számára, főként, ha mi továbbra is igyekszünk időről időre valamilyen aprósággal jobbá tenni a napját. Ezek a jelei annak, ha a partnered készpénznek veszi a jelenlétedet.

  1. Azt akarja, hogy fordíts rá több időt, de ő ezt nem viszonozza
    Ha még azokra a programokra, vagy eseményekre sem akar időt szánni soha, amelyek neked fontosak, minden baráti és családi összejövetelen egyedül jelensz meg, akkor gyaníthatod, hogy magától értetődőnek vesz.
  2. Sokszor goromba veled?
    Ha ez egy állandósult állapot, és az a kivételes, amikor kedves, odafigyelő, akkor sajnos ez azt jeletheti, hogy nem méltányol már téged a megfelelő mértékben.
    Ha sokszor goromba veled, akkor sajnos ez azt jeletheti, hogy nem méltányol már téged a megfelelő mértékben Forrás: Shutterstock
  3. Soha nem ő az első, aki azt mondja, szeretlek
    Nagyon fontos, hogy szavakkal és tettekkel is kifejezzük az érzéseinket, a szeretetet. Ha a partnered sosem kezdeményez ilyesmit, és általában csak utánad mondja, az bizony nem jó jel. Ahogy az sem, ha már nem tűnik őszintének számodra egy szerelmi vallomása.
  4. Leállít téged, amikor megpróbálod elmondani a véleményed
    Egymás véleményének a meghallgatása és tisztelete alapvető fontosságú, ahogy az is, hogy olykor ütköztessük az ellentétes álláspontokat, és próbáljunk egy másik nézőpontból megközelíteni az adott problémát. Ha nem hallgat meg téged, az azt is jelentheti, hogy nem érdekli a véleményed.
  5. Soha nem dicsér meg
    A külső és belső értékek elismerése nagyon lényeges, ha ez folyamatosan elmarad, az komoly sérüléseket eredményezhet. Ennél már csak az a rosszabb, ha dicsérni ugyan nem, de kritizálni rendszeresen szokott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.