Hosszú Katinka párja nem csak a sportolót látja kedvesében

Forrás: Hosszú Katinka, Instagram -
párkapcsolat Gelencsér Máté Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugárzik a boldogságtól Hosszú Katinka! Az úszónő nem tagadja, hogy most érzi magát igazán nőnek, és ezt szerelmének, Gelencsér Máténak köszönheti, aki nem a sportolót látja benne.

Láthatóan megváltozott Hosszú Katinka az utóbbi időben, sokkal nőiesebben öltözködik, ami korábban nem volt rá jellemző.
A Best Magazinnak elárulta, Shane tulajdonképpen csak a sportolót látta benne, és minden arról szólt. A karrierjében persze meglett ennek az eredménye, ám úgy érzi, mint személy elveszett abban a kapcsolatban.

Hosszú Katinka igazán nőies lett az utóbbi időben. Forrás: Hosszú Katinka, Instagram

Új párjával azonban minden más, végre felszabadulhatott, nincs rajta akkora nyomás. Máté igazi nőként tekint rá, és ez jó hatással van az önbizalmára.
Nem rég költöztek be közös szentendrei házukba, Katinka most érzi csak, milyen egy igazi otthon, ahová nem csak aludni jár haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.