A Balatoni Nyár teljesen megváltoztatta Somossy Barbi életét

műsorvezető vidéki élet Balaton Balatoni nyár (tévéműsor) Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyannyira megszerette a vidéki életet a Balatoni Nyár műsorvezetője, Somossy Barbara, hogy a nyár végén sem vágyik vissza a fővárosba. 

A Balatoni Nyár idei idényében műsorvezetőként debütált Somossy Barbara, aki amellett, hogy nagyon örült az új kihívásnak és munkalehetőségnek, a sors ajándékaként tekintett a Balatonon töltött napokra.

"A szüleim néhány éve költöztek le véglegesen Dörgicsére, és alig akarták elhinni, hogy az egész nyarat a közeli Révfülöpön, illetve itt, velük fogom tölteni. Gyakran egyenesen ide jöttem a forgatásról" - kezdte mesélni a Blikknek a gyönyörű műsorvezető.

Forrás: Somossy Barbara/Instagram

"Utoljára kamaszkoromban töltöttem ennyi időt a szüleimmel. Még most sem hiszem el, hogy műsorvezetői pályafutásom eddigi legfontosabb időszakában velük is lehettem"

- folytatta boldogan Barbi.

A műsorvezető édesapja, a válogatott vízilabdázó, Somossy József lelkesen mesélte, hogy milyen boldogsággal töltötte el, hogy a lányát ilyen sűrűn látta az elmúlt hetekben.

"Számunkra új élet kezdődött, amikor ideköltöztünk, és nem lehet szavakba foglalni a boldogságot, hogy ennek most a kisebbik lányunk is a részévé vált. Sportolóként nem tudtam annyi időt tölteni a lányaimmal, amennyit szerettem volna, de most szó szerint visszakaptuk Barbarát" - foglalta össze az édesapa.

Barbi olyannyira megszerette a Balatoni hétköznapokat, hogy egyáltalán nem vágyik vissza a fővárosba.

"Azon kaptam magam, hogy nem vágyom vissza a fővárosba. Annyira felvettem a magyar Toszkána életérzését. Reggelente elmegyek futni, majd édesanyámmal reggelit készítek. Aztán sziesztázom a függőszékben, almát szedek, besegítek édesapámnak a traktoros fűnyírásban, vagy anyukámmal munkálkodunk a veteményesében, de már a szüretre is készülünk. Az is előfordul, hogy átmegyek a közelben lakó barátaimhoz egy kis lovaglásra"

- zárta le a szőke szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.