Aprócska sortban biciklizett az Exatlon dögös sztárja - Fotó

Forrás: Pap Dorci, Instagram -
Exatlon Hungary szexi Pap Dorci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pap Dorci, az Exatlon egykori versenyzője egy meglehetősen rövid sortban pattant bringára, és meg is örökítette a dögös szettet. Az internet valósággal felrobbant formás combjaitól.

Már az Exatlonban is sokan felfigyeltek a dögös, fiatal lány, Pap Dorci feszes idomaira. A sportoló mióta visszatért Dominikáról az Instagramon örvendezteti meg rajongóit szexi fotóival. Előfordult, hogy dögös, sárga bikiniben pózolt a röplabda pályán, de kerekded popsiját is megvillantotta már.

Pap Dorci fekete sortban pattant biciklire. Forrás: Pap Dorci, Instagram

Sokszor látható közös fotón szerelmével, akit a forgatásokon ismert meg, ám sokáig nem közeledhettek egymás felé, de miután véget ért a verseny, kiteljesedhetett a kapcsolatuk.

Dorci ezúttal egy igencsak apró, fekete sortban pattant biciklire, hogy kihasználja még az utolsó nyári napokat. A rajongói el voltak ájulva a képtől...

Kattints IDE, és nézd meg a fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.