Családi biznisz: Lecsukták a szülőket, ezért a gyerekek árulták tovább a drogot

kiskorú Nógrád megye kábítószer-kereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüleik után kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható 16 éves testvérpárt fogtak el a bátonyterenyei rendőrök Mátraverebélyben.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves férfi és egy 39 éves nő, továbbá kábítószer-kereskedelem és kényszerítés hatósági eljárásban bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves lány és egy 16 éves fiú ellen. 2020. május 27-én elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették azt a 39 éves nőt és 43 éves férjét, akik a megalapozott gyanú szerint a lefoglalt kábítószerrel és az új pszichoaktív anyaggal kereskedtek. Az üggyel összefüggésben a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a letartóztatásba helyezett gyanúsítottak 16 éves lányát és fiát fogták el, és állították elő a rendőrkapitányságra.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorúak az elmúlt időszakban több személy részére értékesítettek kábítószert,

valamint az ügyben érintett több személyt is felkerestek és megfenyegettek azért, hogy szüleik ellen tett vallomásukat visszavonják - írja a police.hu

rendőrség police illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.