Kiderültek a világhírű író, Dan Brown mocskos magánéleti titkai

Forrás: AFP/Michal Cizek -
válás A Da Vinci-kód Dan Brown író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves író, akinek olyan sikerkönyveket köszönhetünk, mint A Da Vinci-kód, bizony igencsak mocskos magánéletit titkokat őrizgetett. 

Exfelesége, a művészettörténész Blythe teregette ki Dan Brown szennyesét: állítja, bizonyítékai vannak arra, hogy az elmúlt hat évben az írónak négy szeretője is volt, akikre ráadásul közös vagyonukból rengeteget költött, a felére csökkentve azt - írja a Daily Mail.

US writer Dan Brown poses during the presentation of his latest book "Inferno" on January 15, 2014 in Prague, Czech Republic. AFP PHOTO /MICHAL CIZEK Forrás: AFP/Michal Cizek

Sőt, szerinte - amit részben pár éve Dan is elismert - a világsikert jelentő A Da Vinci-kód is az ő ötletéből született. A pár fél éve vált el, és most a volt feleség pert indít az író ellen, melynek fő tárgya a pénz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.