Lányokat rendeltek szállodai szobájukba a sztár focisták: kirúgták őket a csapatból

korlátozás focista szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 20 éves szépségkirálynővel és 19 éves unokatestvérével töltötte az éjszakát az angol fociválogatott két fiatal tehetsége Phil Fodennek és Mason Greenwood. Győztes meccsen mutatkoztak be Izlandon a nemzeti csapat színeiben, ám nem sokáig örülhettek, hiszen a lányok meghívásával megszegték a koronavírus-szabályzatot, és azonnali hatállyal kitették őket a csapatból. 

A fiúk nem is olyan rég óta beszélgettek a fiatal szépségekkel, akik végül lebuktatták őket. A lányok fotókat is megosztottak a focistákról Instagram-oldalukon. Egyik képen a 20 éves Foden egy szál alsógatyában látható, ezeket szerezte meg a The Sun. A történetben pedig az legkínosabb, hogy Phil elvileg boldog házasságban él, sőt egy közös gyermekük is van feleségével - írja a Bors.

Mason Greenwood (balra) és Phil Foden (jobbra) Forrás: AFP/Hector Retamal

Információk szerint lányok reggel távoztak a szállodából, az botrány kirobbanása után Gareth Southgate szövetségi kapitány azonnal kitette a két játékos a csapatból. Foden és Mason klubjai, a Manchester City és a United szintén elutasította a fiatal játékosok tettét.

Foden később megszólalt az ügyben:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.