Berki Natasa Zselyke koronavírus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös képet tett közzé Berki Krisztián, amint teljes védőfelszerelésben látható. A sztár azt mondta, félti a koronavírustól Natit.

Berki Krisztián úgy tűnik, annyira aggódik a koronavírus miatt - amit volt párja, Hódi Pamela is elkapott - hogy beszerzett egy teljes védőfelszerelést.

„Nos mindenkit meg kell nyugtatnom. Nem a 80-as évek ikonikus filmjének, a Ghostbusters, azaz a Szellemirtóknak az újragondolt remake verziójának főszerepét vállaltam el. Korántsem. Bár mi tagadás, mivel lételemem a segítés, szívesen vállalnám, és ha egyetlen mód lenne is rá, meg is tenném, hogy a 21.század rossz szellemét, a koronavírust kiirtsam az országból, sőt az egész világból. Mert ez a gonosz és alattomos vírus (szellem), nem ide való, de még a neve is viszolygást kelt számomra, hiszen a korona, mint egy magasztos jelkép, nem a testbe, hanem a fejre való" – írta Instagram-oldalán.

Majd kitért arra, miért is viseli a furcsa védőruhát: Nati miatt.
„De visszatérve a különös öltözethez, ami sokaknak furcsa lehet, számomra mindössze némi óvintézkedést jelent, hiszen ebben a helyzetben igyekszem vigyázni Natira, és persze az egész családomra. Vigyázzatok Ti is magatokra és mindenkire körülöttetek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.