"Megőrülök és nagyon fáj" - Hódi Pamela elkapta a koronavírust

Forrás: Instagram -
Hódi Pamela koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy elkapta a koronavírust. Elárulta, mit érzett, és azt is, hogyan éli meg a betegséget. 

Végtagfájdalmai vannak, nem érzi az illatokat és az ízeket: erről számolt be Hódi Pamela. Amikor ezeket a tüneteket érzékelte magán, egyből elvégeztette a koronavírus-tesztet, ami pozitív lett.

"Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb.
Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét" - írta.

"Voltak végtagfájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt" - tette hozzá.

Hódi Pamela koronavírusos Forrás: Instagram

A celeb elárulta, nagyon nehéz neki, hogy a kislánya nem lehet vele, de a legfontosabb az, hogy Nati tesztje negatív lett, és járhat iskolába.

"Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az Én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje egészséges és nyugodtan mehet iskolába" - írta Pami.

Felhívta a figyelmet arra, milyen fontos, hogy egyből értesítsünk mindenkit, akivel kapcsolatba kerültünk, és arra, hogy nagyon fontos a szabályok betartása.

Nem Pamela az egyetlen hazai celeb, aki elkapta a vírust, nemrég Gáspár Laciról derült ki, hogy koronavírusos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.