Veszélyben van Harry és Meghan luxusélete: nem kapnak több pénzt Károly hercegtől

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle Károly herceg Cornwall birtok anyagi helyzet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős anyagi bevételtől esik el Harry herceg és Meghan Markle, ugyanis Harry apja, Károly herceg nem ad több pénzt a brit királyi családból kivált párnak. 

Károly herceg a napokban úgy döntött, hogy nem utal többé a cornwalli birtokról Harry hercegnek, így jelentős összegről kell lemondania Harrynek és Meghannek - írja a Just Jared.

Meghan és Harry álma valóra vált: sikerült teljesen függetlenedniük a brit királyi családtól Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Azt gondolhatnánk, hogy Károly herceg anyagi támogatása nélkül legatyásodnak majd Harryék, de erről szó sincs, mivel mióta a királyi családtól független életet élnek számos új projektbe kezdtek.

Többek között szerződést kötöttek a Netflixszel, azt tervezik, hogy a jövőben dokumentumfilmeket és gyermekműsorokat szeretnének készíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.