Közel 1 milliárdos tartozást rendezett Harry és Meghan

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle adósság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tizenegy évig kellett volna törleszteniük a Windsor melletti rezidenciájuk felújítására felvett milliós hitelüket harryéknek, de egy összegben fizette vissza a hatalmas kölcsönt a páros.

Soha nem jó semmi! Az ex-hercegi pár visszafizette az angliai Frogmore-birtok felújítására felvett nagy összegű kölcsönt. Előtte azért támadták őket, amiért közpénzből igényeltek 2,4 millió fontot, azaz 960 millió forintot a windsori kastély mellett fekvő rezidenciájuk felújítására és mégis kiléptek a királyi családból. Most pedig az embereknek azzal van problémájuk, hogy a végtörlesztéssel végleg búcsút intettek az Egyesült Királyságnak.

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Eddig havonta 18 ezer fontos, azaz 7,3 millió forintos részletekben törlesztették a hitelt, ami elvileg 11 év alatt járt volna le, ám ezzel a végtörlesztéssel az adós időszak számukra véget ért. A hercegi pár szóvivője elismerte, a visszafizetést a Netflix nevezetű amerikai tévétársasággal kötött hatalmas összegű szerződés tette lehetővé - írta meg a Dailymail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.