Ágoston Katalin Schmied Zoltán Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmied Zoltán színművész úgy tűnik nem gyermekei édesanyjával, Schell Judittal töltötte a karantént, hanem kolleganőjével, Ágoston Katalinnal.

Árulkodó fotókra lettek figyelmesek a Best magazin munkatársai. A mi kis falunk című sorozat sztárjának felesége, Schell Judit teljes titokban hagyta el Magyarországot és Spanyolországba költözött gyermekeivel az elmúlt hetekben. Schmieddel közös gyermekeit, Borbálát és Boldizsárt is magával vitte, ám a színész nem tartott velük.

Schmied, sem pedig a színésznő nem nyilatkozott arról, hogy zátonyra futott volna a kapcsolatuk, a Best magazin szerint, a viszonyuk lehet, hogy már tavasszal megromlott, legalábbis a Facebookra feltöltött fotók erről árulkodnak. Ugyanis a színész tavasszal a kolléganőjével, Ágoston Katalinnal töltötte a karantént, nem pedig párjával.

Íme ,a fotók:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.