Zsidró Tamás őszinte vallomása: „Nem akarok már kompromisszumokat kötni”

Zsidró Tamás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsidró Tamás magánélete az elmúlt években meglehetősen viharos volt. Válás, szakítások sorozata után örül, hogy végre csend van körülötte. 

A sztárfodrász úgy érzi jót tett neki a nyugalom és az együttlét, valamint legfőképpen az, hogy senkihez sem kell alkalmazkodnia.

„Nyár eleje óta nincs párom, abszolút egyedül vagyok. Nyugodt is az életem!" – kezdte mesélni a Hot magazinnak.

Zsidró arról is beszámolt, mennyire élvezte a karantén időszakot, hiszen akkor végre teljesen sajátmagára tudott koncentrálni. Emellett hozzátette azt is, hogy nem unatkozik. Régebben karatézott, most pedig kickbox-edzésekre jár, illetve kipróbált egy különleges japán diétát is.

Life TV

„Nem akarok már kompromisszumokat kötni. Fiatalon rugalmas voltam, a feleségemmel harmóniában éltem, de már elromlottam" - jegyezte meg a sztárfodrász, aki úgy gondolja minél idősebb az ember, annál nehezebb megszokni egy új személy életstílusát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.