A koronavírus fertőzött Polyák Lilla egy százfős rendezvényen vett rész

Polyák Lilla koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közel százfős premier partin jelent meg Polyák Lilla és férje, akikről később kiderült, hogy koronavírus-fertőzés miatt nem mehetnének közösségbe.

Ahogy megírta tegnap a Life.hu, Polyák Lilla koronavírusos lett. A színésznő Facebook oldalán számolt be a hírről, emellett pedig kérte a sajtó diszkrécióját.

„Szeretném, ha első kézből, tőlem tudnátok, hogy engem is utolért a vírus második hulláma. Egy-két napja megfázásos tüneteket produkáltam, amit láz és gyengeség kísért. A teszteredmény pozitív lett, így most a családommal kéthetes karanténban vagyunk" - jelentette be.

Azonban most kiderült egy igencsak érdekes információ, miszerint Polyák Lilla és férje is részt vettek az Operettszínház premierpartiján, feltehetőleg itt kaphatta el a koronavírust. Az Operettben pedig emiatt el is maradnak az előadások. Az intézmény közleményben értesítette a vendégeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.