L.L. Junior apósa nyilatkozott az unoka érkezéséről: "Talán az élet Lilivel próbálja kárpótolni Lacit"

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
Születés unoka Körtvélyessy Zsolt Körtvélyessy Kinga Lesi Lili L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közös gyermeke, Lili. Érkezéséről Junior a Facebookon tájékoztatta a rajongókat, apósa pedig elárulta, hatalmas ajándéknak tartja unokáját. 

Hatalmas most a boldogság L.L. Junioréknál, hiszen megszületett Körtvélyessy Kingával közös kislányuk, Lili. Az örömhírt Facebookon osztották meg a rajongókkal, Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt is nyilatkozott az unokájáról.

Szavak nincsenek erre a boldogságra. Ahogy a lányom, Kinga, úgy a kisunokám is igazi ajándék nekem az élettől.

"Ha Pesten lennék sem tudnék most bemenni Kingáékhoz a kórházba, nincs látogatás, de ha minden igaz, vasárnap hazaengedik őket, s addigra én is megérkezem. Akkor majd szűk családi körben megcsodáljuk a picit"

Körtvélyessy Zsolt Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Lili egy nappal Dávidka születésnapja után született, amit Junior égi jelnek tekint, Körtvélyessy Zsolt pedig úgy gondolja, talán az élet megpróbálta ezzel a lehetetlent: Lilivel kárpótolja Lacit.

"Alig egyetlen nap van a születésnapjuk között. S míg az egyik nap a legmélyebb fájdalom, addig a másik a legtisztább öröm. S bár tudom, képtelenség, mégis talán az élet Lilivel próbálja kárpótolni Lacit" - mondta Körtvélyessy, aki szeretne jó nagypapája lenni veje mindkét gyermekének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.