Bravúr a Sztárban sztár színpadán: Horváth Boldinak órái voltak felkészülni

Horváth Boldizsár Sztárban sztár helyettesítés koronavírus Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Pély Barna koronavírus-tesztje az élő adás előtt pár órával pozitív lett, így nem vehetett részt a tegnap esti Sztárban sztárban. A helyét Horváth Boldi vette át, akinek mindössze néhány órája volt felkészülni az esti élő showra. 

Pély Barnáról vasárnap reggel derült ki, hogy koronavírusos, ennek értelmében nem vehetett részt az esti élő adásban. Az énekes maga helyett a múlt héten kiesett Horváth Boldit kérte fel, aki merészen vállalta a felkérést. Boldinak kevesebb, mint egy napja volt arra, hogy felkészüljön az esti showra és hitelesen lépjen Curtis bőrébe bújva a színpadra.

Boldi egy igazi hősként állt tegnap este színpadra, ahol számos segítsége akadt a produkció közben: A dal szövegét táblán mutatták neki, illetve a produkció végéhez közeledve Curtis is felpattant a színpadra mellé, hogy besegítsen az énekesnek - írja a Bors.

A zsűri nagyra értékelte Horváth Boldi bátor vállalkozását, amit maximális pontszámmal, 40 ponttal jutalmaztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.