Koronavírus: kész forgatókönyve van a magyar zenésznek a második hullámra - Videó

Forrás: TV2 -
Sláger Rádió karantén koronavírus második hullám Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes, Veréb Tamás a tavaszi karantén időszakot is igyekezett kreatívan és hasznosan eltölteni és bár bízik benne, hogy nem tartogat hasonló szigorításokat az ősz, úgy érzi, mindenre felkészült. 

Veréb Tamás pozitívan állt a karantén időszakához tavasszal és olyan álmait sikerült megvalósítania, amit régóta dédelgetett már.

„Minden napra volt valamilyen feladat, amit megcsináltam. Volt, hogy hetekig csak a kerttel voltam elfoglalva, füvet nyírtam, csinosítottam. Közben kitapétáztunk a párommal, kifestettük a konyhát, mindig volt mit csinálni. Emellett egy percig sem engedtem el a munkát, a színpadot. Folyamatosan dolgoztam, dalokat írtam, csiszoltam, tökéletesítettem.

Ebből a szempontból egy nagyon termékeny időszak volt ez, alig várom, hogy a nagyközönségnek is megmutathassam, amin dolgoztam" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Veréb Tamás.

A karantén alatt írt egyik dalát már a közönsége is élvezheti.

„Annyira szerettem volna a 24 óra című dalt befejezni, hogy telefont ragadtam és felhívtam Iván Szandrát, hogy a Ruby Harlemmel csatlakoznának-e. A dal már rég a fejemben motoszkált, a karantén alatt be is fejeztük, nemrég pedig klipet is forgattunk hozzá.

Csupa olyan dolgot csináltunk benne, amivel élvezetes lenne eltölteni 24 órát. Hajókáztunk, rallyztunk, gumiszőnyegen ugráltunk. Egy nagyon jó hangulatú klipet hoztunk össze" - mesélte Tomi.

Bár számára is ismeretlen, hogy mit tartogat az elkövetkezendő időszak, nem fél, kész forgatókönyve van az énekesnek.

„A járvány tavaszi hulláma sok mindenre megtanított. Most úgy állok hozzá, hogy mindenre fel vagyok készülve. Remélem, hogy a beírt koncerteket megtarthatjuk, találkozhatok a közönséggel, színpadra állhatok. Ha nem így lenne – nyilván nagyon szomorú lennék – de tudom, hogy mi a tennivaló. A háttérben ugyanúgy dolgoznék tovább, remélve a legjobbat"

- mondta a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Veréb Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.