Formás popsit villantva elmélkedik Bódi Sylvi - Fotó

modell popsi Bódi Sylvi elmélkedés villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb káprázatos fotóval örvendeztette meg a rajongóit Bódi Sylvi. 

Bódi Sylvi szoros kapcsolatot ápol az Instagram követőivel, aki rendszeresen figyeli az oldalát, naprakész információkat kap a gyönyörű modellel kapcsolatban.

Bódi Sylvi közösségi oldalán árulta el a titkát annak, hogyan tud fiatal maradni testileg és szellemileg egyaránt Forrás: Bódi Sylvi/Instagram

Az explaymate a nyáron elég sok oldalát mutatta meg a rajongóknak. Nem csak bomba alakjáról posztolt, hanem édesanyjáról is, sőt, azt is megmutatta, milyen, mikor forrónaciban ássa a veteményeskertet.

Legújabb posztjában azonban nemcsak formás popsiját villantotta meg Sylvi, hanem elmesélte, hogy kinek köszönheti, hogy testileg, lelkileg és szellemileg is fiatal tud maradni.

"Ő az az ember, akinek a szemináriumjaira jártam az elmúlt években. Ő az, aki számomra hiteles. Neki (is) köszönhetem azt, hogy testileg, lelkileg, szellemileg fiatal tudok maradni.

Ő Uemura Shigeru Tanár Úr, aki ötven esztendeje kutatja az emberi egészség és fiatalság titkát. A molekuláris biológia és -táplálkozás, a biokémia és a kvantumfizika ismeretanyagát egészen elképesztő komplexitásban, ám az átlagember számára mégiscsak érthetően, és a mindennapi életben használható módon tárja a hallgatóság elé" - írja fotójához Bódi Sylvi, amit ide kattintva megtekinhettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.