Néha sokkolóan hat, hogy a gyerekek milyen őszinték tudnak lenni és olyan információkat is kikotyognak a család életével, intim pillanataival kapcsolatban, amit legszívesebben a szülők még a gondolataikból is kitörölnének. Természetesen előfordul az is, hogy a hallottakat úgy csűrik-csavarják, hogy a végén valami egészen elképesztő történetet alkotnak belőle. 

Az egyik felhasználó a Reddit nevű oldalon arról faggatta a középiskolai tanárokat, hogy melyek voltak azok  a legfurcsább és legmeglepőbb kijelentések, amelyeket gyerekektől hallottak az iskolában. Többen olyan példákat írtak, ami a mi agyunkba is egy életre belevésődött.

A gyerekek néha túl őszinték (A kép illuszráció)Forrás: Shutterstock

"Az egyik diákom azt mesélte a következő meghökkentő kijelentést tette az iskola első napján: "Az én édesanyámnak és édesapámnak ugyanazok a szüle." Eléggé meglepődtem a kijelentés hallattán, majd némi magyarázat után kiderült, hogy a gyermek édesanyjának anyukája és az édesapa apukája idős korában szeretett egymásba és házasodtak össze."

"Kedvesen beszélgettem az egyik diákommal, mikor egyik pillanatról a másikra hirtelen témát váltott és elmesélte, hogy több alkalommal volt már javítóban és jelenleg is feltételesen van szabadlábon, majd felhúzta a nadrágját és megmutatta a bokáján díszelgő nyomkövetőt."

"Nemrég elsősegély-tanfolyamat tartottam, ahol az egyik diákom elárulta, hogy eddig 300 ezer dollár tartozást gyűjtött össze befizetetlen parkolási cédulákból."

"Meglepődik majd, ha rám keres az interneten" - Igencsak ledöbbent a tanár, mikor az előbbi mondat hagyta el az egyik diákja száját, akiről később kiderült nagyon problémás előélettel rendelkezik.

"Rólam egy egész fogászati tankönyvet meg lehetne írni" - mondta a furcsa kijelentést az egyik tanárnő diákja, aki elmesélte, hogy rendkívül ritka betegségben szenvedett gyermekkorában.