Meghökkentő őszinteséggel vallottak a gyerekek: "Meglepődik majd, ha rám keres az interneten"

középiskola gyerekszáj őszinteség tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha sokkolóan hat, hogy a gyerekek milyen őszinték tudnak lenni és olyan információkat is kikotyognak a család életével, intim pillanataival kapcsolatban, amit legszívesebben a szülők még a gondolataikból is kitörölnének. Természetesen előfordul az is, hogy a hallottakat úgy csűrik-csavarják, hogy a végén valami egészen elképesztő történetet alkotnak belőle. 

Az egyik felhasználó a Reddit nevű oldalon arról faggatta a középiskolai tanárokat, hogy melyek voltak azok a legfurcsább és legmeglepőbb kijelentések, amelyeket gyerekektől hallottak az iskolában. Többen olyan példákat írtak, ami a mi agyunkba is egy életre belevésődött.

A gyerekek néha túl őszinték (A kép illuszráció) Forrás: Shutterstock

"Az egyik diákom azt mesélte a következő meghökkentő kijelentést tette az iskola első napján: "Az én édesanyámnak és édesapámnak ugyanazok a szüle." Eléggé meglepődtem a kijelentés hallattán, majd némi magyarázat után kiderült, hogy a gyermek édesanyjának anyukája és az édesapa apukája idős korában szeretett egymásba és házasodtak össze."

"Kedvesen beszélgettem az egyik diákommal, mikor egyik pillanatról a másikra hirtelen témát váltott és elmesélte, hogy több alkalommal volt már javítóban és jelenleg is feltételesen van szabadlábon, majd felhúzta a nadrágját és megmutatta a bokáján díszelgő nyomkövetőt."

"Nemrég elsősegély-tanfolyamat tartottam, ahol az egyik diákom elárulta, hogy eddig 300 ezer dollár tartozást gyűjtött össze befizetetlen parkolási cédulákból."

"Meglepődik majd, ha rám keres az interneten" - Igencsak ledöbbent a tanár, mikor az előbbi mondat hagyta el az egyik diákja száját, akiről később kiderült nagyon problémás előélettel rendelkezik.

"Rólam egy egész fogászati tankönyvet meg lehetne írni" - mondta a furcsa kijelentést az egyik tanárnő diákja, aki elmesélte, hogy rendkívül ritka betegségben szenvedett gyermekkorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.