A hatgyermekes Alec Baldwin készen áll a következőre: ezt nyilatkozta

idős apa Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin színésznek hat gyermeke van, ebből öt a jelenlegi feleségével közös. A sztár egy interúban elárulta, akár jöhet még újabb csemete. 

Alec és Hilaria Baldwin öt közös gyermeket nevelnek, a színésznek rajtuk kívül egy lánya van még, Ireland Baldwin, akinek Kim Basinger az édesanyja. A sztárt sok támadás érte, mivel 62 éves, és mindössze két hete született meg a legfiatalabb kisfia, de ő úgy érzi, annak is megvannak az előnyei, ha valaki idősebben vállal gyereket: jobban értékeli. "Egy bizonyos szinten jobban értékeled. Amikor fiatalabb voltam, és a munka is elsődleges volt, meg kellett osztanom az időmet" - mondta a színész a The Ellen DeGeneres Show-ban.

Készen állnak az újabb babára Forrás: AFP/Angela Weiss

A párnak hét év alatt öt gyermeke született, és nincs kizárva, hogy még bővül a család. "Azt szoktam mondani, hogy a feleségem gyűjtő. Vannak, akik autókat, mások órákat, műalkotásokat gyűjtenek. A feleségem csecsemőket gyűjt. Szereti a kicsiket. Mire a baba 3 éves lesz, és már nem lesznek olyan örömforrások, amit egy csecsemő nyújt, majd egymásra nézünk, és azt mondjuk: Ideje, hogy legyen mégegy" - mondta a színész az online bejelentkezés során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.