Tina kiborult férje, Emilio újabb őrült ötlete hallatán - Fotó

Tina Sláger TV koronázás Drága családom Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes lélegzete szinte elakadt, amikor meglátta az egyedi, kézzel készített esküvői koronákat. Emilio szívesen látna feleségén egy ilyen darabot, ám Tina még a gondolattól is kiborult.

Ismét jóbarátaikhoz vette az irányt az Emilio família. A látogatás azonban nem várt fordulatot vett akkor, amikor a családi jóbarátok felajánlották, megmutatják azt az üzletet, amelynek még külföldről is csodájára járnak. Itt készülnek ugyanis azok az egyedi, esküvői koronák, amelyek a legtöbb menyasszony legnagyobb álmai. Emilio egyet meg is előlegezett feleségének.

Emilio megkoronáztatná feleségét, Tinát Forrás: Sláger TV

„Olyan csodálatosak ezek a koronák, nem lehet betelni a szépségükkel. Tinán sosem láttam még ilyet, de biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lenne vele, pompásan állna neki.

Nem kérdés, hogy legszívesebben azonnal megkoronáztatnám az én imádott feleségem"

– mondta Emilio, akinek felesége határozott nemmel reagált a felvetésre.

„Nem tudtam, hogy van egy ilyen üzlet, ahol speciálisan erre szakosodtak, hogy elkészítsék az esküvői koronákat. Persze, hogy elgyönyörködtem a látványukban. Imádom, ami csillog-villog, ezek pedig csodálatosak voltak.

Emil egyből belelkesedett, hogy egyet nekem szán, de szó sem lehet! A mi esküvőnk már megvolt. Akkor még nem tudtam, hogy léteznek ilyen csodák. Most jól megjegyeztem ezt az üzletet és bár a lányaink még nem tartanak ott – és egyébként is, ők majd eldöntik milyen esküvőt szeretnének – amikor aktuális lesz, eszükbe juttatom majd, hogy van egy ilyen, egyedi fejdíszeket készítő üzlet is"

– árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.