Halott felesége húgával neveli tovább gyerekét a Glee sztárjának özvegye

Glee (sorozat) halál kisfiú özvegy Ryan Dorsey Naya Rivera közös nevelés Nickayla Rivera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiába fulladt a Glee-Sztárok leszünk! színésznőjének, Naya Rivera-nak kisfiával közös hajókázása a nyáron: utolsó erejével még kisfiát kiemelte a vízből és a hajóra tette, de ő maga már nem jött fel többé a víz felszínére, 33 évesen életét veszítette. Félárván maradt kisfiát most húga és volt férje neveli közösen. 

A gyönyörű színésznő, Naya Rivera halála után az 5 éves Josey-t édesapja, Ryan Dorsey vette gondozásba. A Daily Mail szerint az édesapa azonban nem egyedül gondoskodik kisfiáról, az elhunyt színésznő 25 éves modell húgával, Nickaylával birkóznak meg közösen a felfoghatatlan helyzettel, akivel össze is költöztek a tragédia után.

Naya Rivera színésznő kisfia, Josey most öt éves Forrás: AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

A pár bár nem alkot szerelmes párt, információk szerint azonban nagyon jól kijönnek egymással.

"Úgy tűnik, jól élrzik magukat egymás társaságában és átsegítik egymást ezen a borzasztó nehéz időszakon. Állandóan együtt bolondoznak és beszélgetnek. Egyértelmű, hogy próbálják vigasztalni egymást"

- mondta egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.