L.L. Junior napokig képtelen volt elmondani fiának, hogy a testvére meghalt

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
baleset tragédia L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes egy évvel fia halála után mesélt arról, hogyan élte meg a borzalmas tragédiát. L.L. Junior nagyobbik gyerekének, Lacikának napokig nem tudta elmondani, hogy a kisöccse meghalt.

Az énekes éppen koncertezett vidéken, amikor értesült a szörnyű hírről: kisfiát baleset érte, épp az életéért küzdenek a mentősök.
„Csilla üvöltött a telefonba, embertelen hangon tette, nem is értettem, mit mond, csak azt, hogy Dávidkát újraélesztik már 5-10-15 perce. Tudtam, hogy ennyi idő után már sérül az agya..." – mesélte az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Junior azonnal lemondta a többi koncertjét, és autóba pattant.
„260 kilométer volt az út, majdnem négy óra. Imádkoztam, hogy ne vegye el tőlem az élet! Püföltem az autó üvegét, be is ütöttem, elájultam többször is, a testőr locsolt fel az autóban, hogy magamhoz térjek. Pokoli volt a tehetetlenség"

L.L. Junior őszintén beszélt fia elvesztéséről. Forrás: Facebook/L.L. Junior

A mentősök hiába próbálták két órán át újraéleszteni a kisfiút, nem sikerült. Junior nem tudta, hogyan mondja meg Lacikának, hogy az öccse nem jön többé haza. Anyukája, Csilla teljesen összeomlott, így rá hárult a szörnyű feladat.
„Gyászterapeuta segítségével mondtam el Lacikának, hogy mi történt. Könyveket, meséket olvastunk, amiken keresztül megérthette, mi az a halál. A temetésre nem vittük el, azt gondoltam, az túl sok lenne neki.

Amikor először kimentünk a kis sírhoz, Lacika kérte, hogy vegyük ki a földből a testvérét, összeszorult szívvel próbáltam mondani, hogy azt nem lehet"

– mesélte a Blikknek Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.