L.L Junior részleteket árult el kislánya születéséről: "Kinga kimerült, de mindketten jól vannak"

Forrás: Facebook -
Születés szülés Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban született meg L.L. Junior harmadik gyermeke, Lilien. Az édesanya és a baba is jól vannak; a rapper elérzékenyülve mesélt a kicsi születéséről.

L.L. Junior harmadik gyereke, Lili alig pár órája érkezett a világra. A büszke édesapa a Blikknek mesélt a szülésről.

Elárulta, hogy a baba és a mama is jól vannak, nagyon boldogok mindannyian, viszont az örömhöz szomorúság is társul, ugyanis Junior másodszülött kisfia, Dávidka, aki egy évvel ezelőtt autóbalesetben hunyt el, alig néhány napja ünnepelte volna születésnapját.

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent. Forrás: Facebook

"Örülök, hogy végig ott voltam a szülésnél, fogtam Kinga kezét, életre szóló élmény, ahogy láttam világra jönni a lányunkat. Az Úr megáldott minket egy szép babával, amiért egy imát is elmondtunk. Kinga kimerült, de mindketten jól vannak, a kis Lilinek barna a haja és gyönyörű kék a szeme, bár mondták a kórházban, a szemszín később megváltozhat. Nagyon boldogok vagyunk, de az örömkönnyek mellett van bennünk szomorúság is, hiszen szerdán ünnepelte volna a születésnapját Dávidka. Hívő emberként érdekes belegondolni, vajon ő küldte-e hozzánk Lilit, de ezt nem firtatjuk. Lacika suliban van és várja, hogy megmutassam neki a képeket a kishúgáról."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.