Olaszország Magyarország barátok költözés Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly árat fizetett az olasz műsorvezető, Gianni Annoni azzal, hogy végül Magyarországon telepedett le.

Az újdonsült apuka, Gianni Annoni még a 90-es években egyetemi tanulmányai miatt jött Magyarországra. Nemsokkal később pizzériát nyitott és bekerült a média forgatagába, ahol egyre többen ismerték és szerették meg olasz temperamentumát, jókedvét és elképesztő humorát.

Gianni elveszítette olasz barátait, amikor Magyarországra költözött Forrás: Instagram/Gianni Annoni

Az évek során Gianninak sikerült igazi baráti kapcsolatokra szert tenni, ami javarészt segített neki dönteni azzal kapcsolatban, hogy menjen vagy maradjon hazánkban. A döntését ismerjük, viszont azt nem, hogy ezért mekkora árat kellett fizetni neki: A döntése miatt olasz barátait egyik napról a másikra veszítette el - írja a Blikk.

"Az olasz barátok, akiket a gimiből, egyetemről ismertem, mikor eljöttem Magyarországra, mint egy felhő, egyszer csak eltűntek mellőlem. Elküldtem nekik a számom, de hiába ígérték, hogy hívni fognak, hogy írunk egymásnak, sosem kerestek. Mondhatom azt, hogy az összes barátomból ami volt, öt maradt meg"

- nyilatkozta az étteremtulajdonos az egyik televíziós csatorna műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.