Bejött a jóslat: ezt jövendölte Donald Trumpról Baba Vanga

Forrás: AFP -
Donald Trump jóslat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A már rengeteg jóslata igaznak bizonyult a bolgár jósnőnek, Baba Vangának, így nem csoda, ha sokan hisznek benne. A 24 éve elhunyt parafenomén elképesztő jóslata Donald Trumpppal kapcsolatan is valóra vált. 

Hívői teljesen le vannak döbbenve, ugyanis a nő azt is megjósolta, hogy 2020-ban Donald Trump koronavírusos lesz, pontosabban „egy rejtélyes betegségben" fog szenvedni - írja a Dailystar.

Forrás: AFP

Ez viszont rendkívül ijesztő, hiszen erre az évre biológiai háborút jósolt és életünknek nem elhanyagolható része a világjárány, ami rengeteg halálos áldozattal járt. Az Egyesült Államok vezetője Donald Trump, és felesége is koronavírusos, ami az idősebb elnökre nézve veszélyes is lehet.

Az 1996-ban elhunyt Baba Vangának nem ez az első jóslata, amiről azt gondolják, hogy bejött. Előre látta a brexitet, a szeptember 11-i terrortámadást és pusztító thaiföldi cunamit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.