15. házassági évfordulóját ünnepli Melissa McCarthy és férje, Ben - Fotó

házasság házassági évforduló Ben Falcone Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legnépszerűbb duci színésznője, Melissa McCarthy nemcsak karrierjében, de magánéletében is sikeres, ugyanis férjével 15 éve házasok.

A színésznő és férje, Ben Falcone színész és rendező 2005 óta házasok.1998-ban ismerték meg egymást a The Groundlings nevű társulatban, ahol együtt improvizáltak humoros jeleneteket. Randizni kezdtek, 2005 októberében pedig összeházasodtak. Első lányuk, Vivian 2007-ben, Georgette pedig 2010-ben született.

A házaspárnak van egy közös produkciós cége, az On the Day, így sokat dolgoznak együtt. Nos, úgy tűnik, a közös munka az ő esetükben csak még közelebb hozza őket egymáshoz.

"15 évvel ezelőtt a mai napon hozzámentem a legkedvesebb, legviccesebb és legfurcsább emberhez akivel valaha találkoztam. Hálás vagyok érte minden egyes nap"

-írta McCarthy a közös fotóikhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.