nyitott házasság Szécsi Debóra Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmonikus a műsorvezető családi élete, párjával töretlen szerelemben élnek. Éppen ezért Cooky és Debóra számára egyszerűen elképzelhetetlen a nyitott házasság.

Két gyönyörű kisfiú édesapja Cooky, aki bevallotta, mindig is arra vágyott, hogy saját családja legyen. Debórával a nagy korkülönbség ellenére hatalmas az összhang közöttük. Noha kapcsolatuk elején még előfordult, hogy féltékenység miatt robbant ki egy-egy vita, ma már ilyen nincs.

Pedig a műsorvezető gyakran kap a közösségi oldalakon különböző ajánlatokat a hölgyektől, de ezeken csak jót nevetnek, és lefektették az alapszabályt: ilyen jellegű üzenetekre egyikük sem válaszol.

Cooky és Debóra nem tudják elképzelni a nyitott házasságot. Forrás: Cooky/Instagram

„A mi értékrendünkbe nemhogy a megcsalás, de flört se fér bele. Egyre többet hallani, olvasni nyitott házasságokról, mi ezt elképzelhetetlennek tartjuk. Mondhatják, hogy prűdek vagyunk, de így lettünk kódolva. Mint mindenben, szerencsére ebben is egyezik a véleményünk, máskülönben nagy baj lenne" – árulta el Cooky a Story Magazinnak.

Cooky olyannyira élvezi a gyerekes szülők életét, hogy előfordult, hogy párjának kellett unszolnia, hogy mozduljon ki a haverokkal egy focimeccsre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.