Válása után plasztikáztatni kezdett és Playboy-nyuszi lett az anyuka

modell anya Fiona Hollingsworth Playbook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiona Hollingsworth fiatalon ment férjhez és szült gyerekeket, ezért nem tudta megvalósítani nagy álmát, hogy modell legyen. Válása után 37 évesen úgy döntött, hogy még nem késő. Néhány plasztikai műtétet követően igazi Playboy-sztár lett belőle.

Csupán 21 éves volt Fiona Hollingsworth amikor beleszeretett a férjébe. Hamar családot alapítottak, így a lány akkor nem tudott a modellkedésre koncentrálni, pedig régi vágya volt. Miután tavaly elvált férjétől, a 37 éves nő elhatározta, most vág bele. Formába hozta magát néhány műtéttel, amire közel tízezer fontot költött, de úgy tűnik megérte. Fiona ugyanis azóta már a Playboy-ban is szerepelt.

A kétgyermekes egykori asszisztens elmondta, nem volt boldog a házasságában, úgy érezte változtatnia kell az életén.

tangabugyi fenék popó popsi Forrás: Shutterstock

„A boldogtalan párkapcsolatom arra ösztönzött, hogy visszatérjek a modellkedéshez. Így elhatároztam magam, hogy indulok az Év Modellje versenyen. Nem voltak nagy elvárásaim két gyerekkel és egy függőben lévő válással, de végül mégis megnyertem. Nem akartam elhinni, annyira boldog voltam" – mesélte Fiona.

Ez hatalmas lendületet adott neki, és további versenyeken is elindult, sőt Playmate lett, és bekerülhetett a Playboy magazinba Spanyolországban és Portugáliában. Jelenleg pedig az USA egyik legjobb fotósával dolgozik. A nő nem tagadja, hogy többször megcsináltatta a melleit és az orrát is, ezenkívül botoxkezelésen is átesik rendszeresen, de ezek óriási önbizalmat adtak neki - írta a Daily Star, a képek is itt tekinthetők meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.