Sztárok testsúlya: ennyit mutat a mérleg a hírességek alatt

testmagasság Halle Berry Angelina Jolie testsúly kg Heidi Klum életmód Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mennyit nyom Heidi Klum a 176 centis magasságához? Hány kiló Angelina Jolie és Kim Kardashian? Lerántjuk a leplet: ennyit mutat a mérleg a hírességek alatt.

Melyek az ideális méretek manapság?

A "90-60-90" már lecsengett, az egykor szentírásnak számító modellméreteket már a divatiparban is elfelejtették. Jelenleg is nagy változások zajlanak az ideális méretek tekintetében, a plus size modellek lassan de biztosan beveszik a kifutókat. Az új trendek szerint pedig a korábban hibának számító a bőrbetegségek vagy éppen a görbe fogak teszik igazán izgalmassá a modelleket.
Az olyan sztárok, mint Lena Dunham, Amy Schumer és Ashley Graham korábban nem illettek volna bele az "ideális hollywoodi képbe" - mégis kasszasikerekkel és világhírű divatmárkák kifutóján ünneplik sikereiket. Önbizalmukkal, és azzal, hogy büszkén vállalják a testüket, nők millióit motiválják szerte a világon. Mindenkinek úgy kell jól éreznie magát a bőrében, hogy közben egyetlen szépségideálnak se akarjon megfelelni.

Kattints a képre, hogy megtudd, mennyit mutat a mérleg a hírességek alatt!

Forrás: Instagram/jlo, Instagram/jenniferanistonhttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20201025-sztarok-testsulya-ennyit-mutat-a-merleg-a-hiressegek-alatt.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.