Weisz Fanni új szerelméről: "Sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam"

modell Weisz Fanni új szerelem édesanyja Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell, Weisz Fanni sugárzik a boldogságtól új párja, Gergő oldalán. Nem mellesleg Fanni édesanyja is támogatja a fiatal pár szerelmét. 

Volt férjével való szakítása után úgy tűnik, végre megtalálta a boldogságot a gyönyörű modell, Weisz Fanni. Szerelme, Gergő teljesen megváltoztatta az életét, úgy érzi, soha nem volt még ilyen boldog korábban.

Weisz Fannira végre rátalált az igazi boldogság Weisz Fanni

„Nagyon boldog vagyok Gergő mellett, és csakis előre nézek. A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít. Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam"

- mesélte a Borsnak boldogan Fanni.

Az új szerelem hatására a modell egyre többször visel hallókészüléket és gyakorolja a beszédet.

"Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció"

- árulta el a modell.

Fanni miután elköltözött volt férjével közös lakásukból, újra közel került édesanyjához, akivel jelenleg nagyon jó viszonyt ápol.

"Egy éve, szép lassacskán kezdtünk el újra közeledni, és ma már, azt hiszem, kimondhatom, hogy minden rendben van köztünk. Fanni hazatalált" - mondta könnyeivel küszködve az édesanya.

Ráadásul Ágnes a lánya és Gergő kapcsolatát is teljes mértékben támogatja.

"Egy anyának nincs fontosabb a gyermekei boldogságánál, és Fannikám szeme újra csillog. Örülök, hogy jött az életébe egy olyan fiatalember, aki boldoggá teszi"

- mesélte boldogan Ágnes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.