Heti holdnaptár (október 26. – november 1.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek időszak köszönt ránk, ugyanis a Vénusz hazatalál, a Mérlegben leli meg nyugalmát, ez pedig békességet, lenyugvást hoz. Ezt követően Teliholdat ünneplünk szombaton, így a hét jelentő részében nagy lesz bennünk a lendület. A belőlünk kikívánkozó energiákat és ötleteket ajánlott szabadon engedni. Mindannyian azt fogjuk tapasztalni, hogy épp annyit kapunk, amennyire szükségünk van. Vasárnap már fogyóban lesz a Hold, s a látszólagos nyugalom ellenére a gondolataink sokszor csaponganak. Ennek ellenére is sikerülhet motiválni magunkat és másokat. A hétvégén remek ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes lejegyzetelni.

2020. október 26., hétfő a ♓ban (Növő hold, Halak)

Óvatosan kell bánni a mai nap energiáival, könnyen kipattanhatnak viták. Jó lehetőségek is kínálkoznak, ám ezt kell mérlegeli, mi van ténylegesen a hasznunkra. Elsősorban magunkkal, a feladatainkkal törődjünk.

2020. október 27., kedd a ♓ban (Növő hold, Halak)

Hagyd, hogy dolgok, események vagy épp emberek megkísértsenek, elcsábítsanak! Mondj igent a kihívásokra, randikra, ismeretlen utakra. Összességében mozgalmas, energikus és aktív nap lesz a mai.

2020. október 28., szerda a ♈ban (Növő hold, Kos)

Az új dolgok elkezdésének napja, bár ez nem mindenkinek lesz ínyére. Fura élethelyzetek során sem feltétlenül érezzük, hogy előrébb jutottunk, ám estére minden idő- és energiabefektetés megtérül.

2020. október 29., csütörtök a ♈ban (Növő hold, Kos)

Ma a te problémád mindenki másénál előrébb való! Bár ez egy leterhelő, energiarabló nap, azért tegyük meg azt, amihez kedvünk van. A jövőbe kell tekinteni, felvázolva a következő hónapok főbb vonalait, tennivalóit.

2020. október 30., péntek a ♈ban (Növő hold, Kos)

Legyünk egész nap határozottak és magabiztosak, keressük a kérdéseinkre a válaszokat. Jelentős mennyiségű energia áll rendelkezésünkre, - ugyanakkor bánjunk óvatosan a szavakkal, könnyen megsérthetünk valakit.

2020. október 31., szombat a ♉ban (Telihold, Bika)

Ezen a napon figyelni kell a belső hang üzeneteire! Tegyük meg azt, amihez kedvünk van. Nem érdemes problémázni semmin! Minden pont úgy jó, ahogy van, amilyennek látod. Lesznek akadályok, de aki kiáll önmagáért, az a nap nyertese lesz.

2020. november 1., vasárnap a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Jó nap. Kellemes energiák. Érdemes teret engedni az élményeknek. Feltétlenül mozdulj ki a komfort zónádból. Ha nem teszed, sok dolog beakadhat, így pedig nem vagy csak alig halad előre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.