Medveczky Ilonát többször megalázták: "Akinek pénze van, azt hiszi, hogy mindent és mindenkit megkaphat"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Medveczky Ilona megalázó vallomás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona nemrégiben  a Halhatatlanok Társulatának tagjává vált, ami számára hatalmas elismerés. Hosszú évek folyamán rengeteg bántás és csalódás érte szakmája miatt, ám ez őt egy cseppet sem érdekli: büszke arra, amit elért.

A művésznő joggal érdemelte ki a rangos címet, hiszen ő honosította meg hazánkban a revü műfaját, majd onnantól kezdve számos világhírű színpadon is fellépett. Imádta a reflektorfényt és a csillogást, a siker, ez azonban nem mindig járt csupa boldogsággal.

"Akinek pénze van, azt hiszi, hogy mindent és mindenkit megkaphat. Hát, engem bizony sosem lehetett pénzért megvásárolni! Sem a testemet, sem a lelkemet. Nem vagyok eladó" - kezdte a Hot magazinnak a művésznő, aki hozzátette, hogy rengetegen megpróbálták kihasználni táncos szakmája miatt.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Hiába lett verekedés belőle, hiába aláztak meg többször is, hiába nem lettem filmcsillag, a saját erőmből is fel tudtam építeni az életemet, a karrieremet, ami boldoggá tesz. Tökéletes visszajelzés számomra a Halhatatlanok Társulatának elismerése is" - nyilatkozta a táncművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.