Sánta Lacit komolyan megviseli a válás: "Elfuserált élethelyzetben és lelkiállapotban vagyunk"

Forrás: Life tv -
Sánta Laci válás Sánta Juliska Sánta László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja robbant a hír, miszerint Sánta László színész és Sánta-Széphalmi Juliska hat év után a válás mellett döntöttek. A férj most érzéseiről beszélt.

Sánta László egy kereskedelmi csatorna reggeli műsorában beszélt a válásával kapcsolatos érzéseiről:

"Hiszem azt, hogy sok én van bennünk, sokféle gondolat. Mindig az a kérdés, hogy melyiknek adok energiát. Van bennem valaki, aki mélyen hiszi azt, hogy ez rendbe hozható. Az, hogy ez a gyakorlatban kivitelezhető-e vagy nem, az egy nagyon érdekes kérdés. Ezekhez a dolgokhoz két ember kell.

Sánta Laci Forrás: Life tv

Szeretjük egymást a mai napig, tehát az nem kérdés, hogy van egymás iránt egy mélyen érzett szeretet. Hogy most van köztünk egy olyan probléma, ami úgy tűnik, hogy megoldhatatlan, az kétségtelen. Azért is mertük ezt a dolgot kiírni és felvállalni. Most egy elfuserált élethelyzetben és lelkiállapotban vagyunk. Reméljük, hogy ezt a lehető legnormálisabban tudjuk végigcsinálni" - idézi a színészt az Indirekt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.