Sokkoló! Egy gyermek maradványait találták meg Szántódpuszta közelében

Forrás: Police.hu -
halál rendőrség emberi maradvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 16-án Szántódpuszta közelében ismeretlen személyazonosságú férfi csontmaradványait találták meg. Az elhunyt becsült életkora 10-18 év közötti, valamint a halál, a megtalálás időpontja előtti 20 éven belül következett be - írja a Police.hu

Az emberi koponyacsont alapján rekonstruálták az emberi arc szilikon mintázatát.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fénykép alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.