18 éves lett Sarah Jessica Parker ritkán látott fia - Fotók

fotók Sarah Jessica Parker fia 18 éves születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker fia 18 éves lett. Hihetetlen, hogy a színésznőnek már ekkora fia van, ez amiatt is lehet furcsa a rajongóknak, mert szinte alig mutatta meg James Wilkie-t a nagy világnak az utóbbi években. Most azonban kivételt tett és közösségi oldalán soha nem látott fotókat posztolt a születésnaposról.

Az 55 éves dögös színésznő, Sarah Jessica Parker imádja a rivaldafényt és a hollywoodi életet. Ezzel ellentétben egyszem fia, James Wilkie legszívesebben bújkál a kamera elől, nem szereti, ha fotózzák vagy ha felismerik az utcán.

Ez lehet az oka annak, hogy az elmúlt években nem sok mindent láthattunk és tudhattunk meg vele kapcsolatban. Azonban Parker fia 18 éves lett és ennek alkalmával eddig nem látott fotókkal Instagram oldalán emlékezett meg James születésnapjáról.

A megható sorok mellé néhány kiskori fotót is feltöltött, amin nem győztek olvadozni a rajongók.

"Szeretett fiam, James Wilkie, ezen a napon 18 éves lettél. Csodálkozva néztem, hogy az évek múlásával milyen fiatalemberré válsz...Isten életessen! Nagyon szeretlek!"

- olvasható egy részlet az édesanya szívhez szóló bejegyzéséből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.