Kétszer is lefújták az esküvőt, most mégis megnősült a TV2 sztárja

Suhajda Dániel esküvő Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suhajda Dániel és kedvese már kétszer is lefújta az esküvőt, de nem rég végre kimondhatták a boldogító igent. A Jóban Rosszban sztárja bevallotta, potyogtak a könnyei a szertartáson, annyira megható volt.

Nem volt egyszerű, de végre összeházasodott a Jóban Rosszban Rolandját alakító Suhajda Dániel és kedvese, Farkas Fanni. A pár ugyanis már kétszer lefújta az esküvőt, de most egybekelhettek.

Suhajda Dániel és párja végre összeházasodhatott. Forrás: Tv2

„Nem szégyellem bevallani, együtt sírtam Fannival, ezen az esküvőn a vőlegény is annyi könnyet hullatott, mint a menyasszony.

A legmeghittebb pillanat a fogadalomtétel volt. Elhatároztuk ugyanis, hogy mindketten írunk egyet, és erre egy nappal az esküvő előtt kerítettünk sort. Még szerencse, hogy előre elkészült a szöveg, mert a helyszínen a könnyeinkkel küszködve biztos nem tudtunk volna ilyet rögtönözni. Nagyon jólesik kimondani, hogy Fanni a feleségem. Lehet, hogy ez voltaképpen csak egy nyelvi dolog, mégis másként hangzik, hogy bemutatom a barátnőmet, vagy az, hogy bemutatom a feleségemet" – árulta el a Story Magazinnak a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.