Pozitív lett Khloe Kardashian koronavírustesztje

járvány Khloe Kardashian Keeping Up With The Kardashians koronavírus pozitív teszt fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárokat sem kíméli a koronavírus, egy újabb híresség, Khloe Kardashian jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A Keeping Up With The Kardashians reality sztárja, Khloe Kardashiant is utolérte a koronavírus. A családi sorozat következő részének előzeteséből derült ki, hogy tünetei miatt teszteltette magát Khloe, akinek végül beigazolódott a félelme, kiderült, hogy valóban elkapta a koronavírus-fertőzést. A tesztelést megelőzően több napog hányt, rázta a hideg és remegett - írja a Mirror.

„Most tudtam meg, hogy én is elkaptam. A szobámban pihengetek, tudom, minden rendben lesz, de az elmúlt néhány nap nagyon kemény volt. Alapból migréntől szenvedek, de ami a vírussal járt fejfájás, a valaha volt legrosszabb volt. Amikor köhögök, olyan, mintha égne a mellkasom. Higgyétek el, ez a sz*r valóban létezik"

- mondta el őszintén a Khloe Kardashian.

A családban nem ő az egyetlen, akinek meg kell küzdenie a veszélyes fertőzéssel. Testvérének, Kim Kardashiannek a férje, Kanye West már korábban elkapta a koronavírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.