Nem léphet színpadra a Dancing with the Starsban Osvárt Andrea - Videó

TV2 videó karantén Dancing with the Stars Osvárt Andrea koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram oldalán jelentette be a gyönyörű színésznő, Osvárt Andrea, hogy hiába gyógyult fel a koronavírusból,  még nem léphet színpadra a Dancing with the Stars ma esti élő adásában.

Múlt héten komoly fejtörést okozott a koronavírus a Dancing with the Stars showműsor készítőinek, ugyanis két híresség, Marsi Anikó és Osvárt Andrea is megfertőzödött a vírussal. Bár a show nem állt meg, Anikó és Andi is otthon maradt karanténban.

Andi azóta is folyamatosan bejelentkezett Instagram oldalán, ahol többször is megmutatta, mivel tölti a karanténban a napjait. Azonban a minap egy szomorú videót tett közzé az oldalán, ahol elmesélte, hogy

tünetmentesen átvészelte a lappangási időszakot, negatív lett a tesztje, de ennek ellenére sem lép fel a szombati adásban. Ennek egyszerű oka van, mivel tegnap járt le a 10 napos karantén számára, így nem volt ideje próbálni és begyakorolni a koreográfiát ma estére.

A szépséges színésznő megnyyugtatta a rajongókat, jövőhéten viszont ismét meghódítja a parkettet a TV2 színpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.