Horror: újszülött csecsemőket adott el 300 ezer forintért egy orvos

Forrás: Shutterstock -
baba orvos vetélés brutális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Hicks az 1950-es és 60-as években megközelítőleg több száz újszülöttet adott el a klinikáján. Ma 200, felnőtt Hicks-baba keresi vérszerinti szüleit. Szörnyűséges ténykedésének áldozatait pedig megbecsülni sem lehet.

A pszichopata orvos szándékosan korábban indított meg szüléseket, a kismamáknak pedig a csecsemők halálát hazudta egy amerikai orvos, hogy aztán 1000 dollárért (300 ezer forint), a klinika hátsó ablakán kiadva örökbefogadóknak adja át az újszülötteket - írja a Bors.

Forrás: Shutterstock

Hicks általában a hatodik hónap körül indította meg a szülést, hiszen ekkor még a leendő anyukáknak is kisebb volt a pocakja, így senki nem keresné rajtuk a gyereket. Az orvos pedig a fejletlen babákat örökbe tudta adni. Az anyáknak azt mondta, a kicsi halva született, talán azért, hogy ne akarják megkeresni a gyermeküket, és így őt se buktassák le.

A nőgyógyász 1964-ben bukott meg az illegális abortuszokkal, de büntetést nem kapott, így életében nem bűnhődött. Halála után azonban napvilágot láttak szörnyű tettei, melynek hatására rengeteg Hicks-baba keresni kezdte vérszerinti szüleit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.