Noszály Sándoron két gyönyörű nő osztozik: "Mindhárman kifejezetten élvezzük ezt a kalandot”

Forrás: TV2 -
Noszály Sándor táncpartner Dancing with the Stars szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noszály Sándor és Mikes Anna hétről hétre elkápráztatják a nézőket tánctudásukkal, de vajon mit szól az érzéki pillanatokhoz a teniszező szerelme, Orsi? 

A Dancing with the Stars versenyzője boldog párkapcsolatban él egy háromgyermekes édesanyával, Orsival. Sokakat foglalkoztat, vajon ő mit szól ahhoz, hogy Mikes Anna és Sanyi fantasztikus párost alkotnak a színpadon, és hétről hétre bebizonyítják, mennyire összepasszolnak.

„Annával a kezdetektől fogva megvolt az összhang közöttünk, aminek az alapja a humor és az elhivatottság. Persze mindkettőnknek vannak jó és rossz napjai, de mivel nagyon jó csapat vagyunk együtt, mindig kihúzzuk egymást a hullámvölgyeinkből"

- kezdte a Ripostnak az egykori élsportoló teniszező.

„Néha túl gyorsan szeretnék fejlődni, és ha nehezen is megy egy kombináció, Anna nagyon türelmes velem. Nincsenek konfliktusok közöttünk."

- folytatta Noszály, aki azt mondja, Orsi kicsit sem féltékeny Annára.

Noszály Sándor és Mikes Anna. Forrás: TV2

„Sose volt féltékenység közöttünk a párommal, és nem is lesz! Orsi kifejezetten jóban van Annával, és amikor teheti, eljön megnézni a próbákat. Tanácsokat is ad a tartásom tekintetében, és néha otthon is gyakorol velem"

– mondta Sanyi, majd hozzátette:

„Az a helyzet, hogy mindhárman kifejezetten élvezzük ezt a kalandot"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.