Alekosz meglepő kijelentése: különleges viszonyt ápolt Holdampf Lindával

Forrás: TV2 -
Holdampf Linda Alekosz viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb adásának vendége Alekosz lesz, aki szokás szerint most is meglepi majd a nézőket. Az előzetesből azonban kiderült: a valóságshow hős különös viszonyt ápol Holdampf Lindával.

Ahol Alekosz, ott szerelmi ügyek. Szinte elkerülhetetlen téma és kéz a kézben együtt járnak, ennek okán magánélete is terítékre került, volt szó különleges társkereső próbálkozásról, párkapcsolati elméletekről és szerelemről. Hajdú a beszélgetés közben megkérdezte Alekoszt, ismeri-e Holdampf Lindát, a válasz azonban mindenkit megdöbbentett:

„Én belé szerelmes voltam. Nagy szerelem volt. Amikor én még szerelmes voltam belé, akkor még férjnél volt, közben elvált..." - kezdte mesélni, melynek során a műsorvezető arra kérte őt, hogy hívják fel Lindát és mondja el neki.

Forrás: TV2

„Most őszintén, Alekosz! Ha most csak úgy beszélgetünk, mint barátok, akarod te egy olyan nővel összekötni az életedet, aki a férje mellett cicázgatott veled?" - kérdezett vissza Linda.

Hajdú Péter azonban megerősítette Alekot, ő is érezte a vibrálást kettejük között, még telefonon keresztül is.

„Figyelj, én nagyon szerelmes voltam Lindába, volt nálam is. Majdnem volt csók is, az akadályozta meg az egészet, hogy férjnél volt. Én sem akartam tolakodó lenni, mert tiszteletben tartottam. (...) Nagyon egy megahertzen voltunk, szimpatizáltunk, voltak közös fölvételek, olyan harmónia alakult ki, olyan vibrálás volt, amit mindenki látott. Ő egy nagy szerelem lett volna" - zárta le a témát a valóságshow hős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.