Fésűs Nelly elárulta titkát: szexelt már repülőn

Forrás: TV2 -
repülő szex Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV Bréking című műsorának hétfői adásának témája a szemérmesség volt. Melynek során kiderült, sem Fésűs Nelly sem pedig Polgár Tünde nem túl szégyenlős. Ezek után pedig a luxusfeleség bedobott egy olyan témát, ami mindenkit meglepett.

Nelly eleinte szégyenlősen kezdte és elmondta, ő bizony nem csókolózik nyilvános helyen, még akkor sem, ha friss, lángoló szerelemről van szó. Majd Tünde elárulta, hogy a bakancslistáján az szerepel, hogy egyszer a férjével, Árpival szexszel egy repülőgép szűk mosdójában. Erre azonban a szemérmesnek tűnő Nelly azonnal lecsapott:

Forrás: TV2

"Nekem Tünde bakancslistája már megvolt. Egy tengerentúli utazás volt. Akkor már utaztunk néhány órát, olyankor muszáj megmozgatni magad" - mesélte sejtelmesen Nelly, ám azt nem árulta el, hogy jelenlegi férjével, Vajtó Lajossal huncutkodtak a fedélzeten vagy más volt a szerencsés, akivel az apró mosdóban felfrissítette a vérkeringését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.