Hoppá! Engedély nélkül forgatta le videoklipjét Michael Jackson birtokán a rapper - Videó

Michael Jackson videó engedély nélkül videoklip rapper Neverland Ranch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daeshard művésznévre keresztelt rapper Michael Jackson egykori birtokán, a Neverland Ranch területén engedély nélkül forgatta legújabb videoklipjét. 

Nyáron engedély nélkül lépett a Neverland Ranch birtok területére a Daeshard nevű rapper és jogtalanul forgatta ott új videoklipjét. A rapper állítása szerint legálisan forgatott a területen, mivel volt engedélye rá, de információk szerint a Ranch biztonsági őrei július 23-án elfogtak három férfit, akik videót forgattak a birtokon, akkor a felvétel törlésére és a Ranch elhagyására szólították fel őket - írja a TMZ.

Mivel a férfiak a kérésnek eleget tettek, így nem lett rendőrségi ügy az esetből. Úgy tűnik, hogy

a felvételeket mégsem sikerült maradéktalanul letörölni, ugyanis nemrégiben megjelent Daeshard videoklipje, amelynek nem csak a címében jelent meg a Neverland Rach neve.

A Neverland Ranch jelenlegi tulajdonosa, a Colony Capital állítása szerint, ők nem engedélyezték a területen való forgatást, így az ott forgató három férfi birtokháborítást követett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.